Teacher

Aprèn a donar vida a mobiliari i instal·lacions úniques. Desenvolupa solucions constructives amb destresa, des del mecanitzat fins a l'acabat perfecte. A més, domina l'art de gestionar i promocionar la teva pròpia empresa o taller.

Teacher

El Tècnic de Manteniment Electromecànic és el motor de la maquinària que impulsa la nostra societat. Des de les tècniques de fabricació fins a l'automatització elèctrica i les línies automatitzades, aquests experts mantenen tot en moviment. Amb sòlides habilitats i perspicàcia empresarial, són la columna vertebral de la indústria moderna.

Teacher

Els tècnics en instal·lacions frigorífiques i de climatització són els artífexs del confort modern. Des del disseny i muntatge de sistemes fins a la resolució de problemes i el manteniment, asseguren que visquem i treballem en entorns climatitzats de manera eficient i sostenible.

Teacher

Explora la via ràpida al món digital. Des de la instal·lació de programari fins a la seguretat en xarxes, aquest camí formatiu et prepararà per a enfrontar els desafiaments tecnològics del segle XXI, i seràs la clau per a mantenir la tecnologia en funcionament. Inicia el teu viatge!

Teacher

Aquesta formació et convertirà en un artífex de la connexió. Aprendràs a muntar i mantenir xarxes elèctriques, automatismes i sistemes de comunicació. La teva habilitat electrònica construirà el futur connectat.