⬅ Enrere
Tècnic en Manteniment Electromecànic
Cicle Formatiu de Grau Mitjà

El Tècnic de Manteniment Electromecànic és el motor de la maquinària que impulsa la nostra societat. Des de les tècniques de fabricació fins a l'automatització elèctrica i les línies automatitzades, aquests experts mantenen tot en moviment. Amb sòlides habilitats i perspicàcia empresarial, són la columna vertebral de la indústria moderna.

Els tècnics en instal·lacions frigorífiques i de climatització són els artífexs del confort modern. Des del disseny i muntatge de sistemes fins a la resolució de problemes i el manteniment, asseguren que visquem i treballem en entorns climatitzats de manera eficient i sostenible.

El futur és sostenibilitat. Com a professional de les instal·lacions tèrmiques, domines l'art de controlar la temperatura i l'energia. Diagnostica, ajusta i manté. El teu treball no només crea comoditat, sinó que també preserva el planeta.

Forja les connexions perfectes en metalls i altres materials. Domina el muntatge, ajust i instal·lació amb habilitat i precisió, i obre camí per als circuits d'aigua, climatització i jardí automàtic.

⬅ Altres cursos