⬅ Enrere

Aquesta formació et convertirà en un artífex de la connexió. Aprendràs a muntar i mantenir xarxes elèctriques, automatismes i sistemes de comunicació. La teva habilitat electrònica construirà el futur connectat.

Com a Tècnic Superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, el teu rol és essencial en la connectivitat actual. Desenvolupes projectes, configuren xarxes i garanteixes una comunicació sense fronteres. Ets l'artífex del món digital.

La màquina que mou el futur. Com un Tècnic Superior en Automatització i Robòtica Industrial, la teva missió és clara: configurar, programar i controlar les màquines que canvien el món. Ets el cervell darrere de la revolució industrial, fent-ho tot més eficient i intel·ligent.

Tècnic Superior en Manteniment Electrònic
Cicle Formatiu de Grau Superior

El cor de la tecnologia. Com un Tècnic Superior en Manteniment Electrònic, tens el poder de fer funcionar el món digital. Configures circuits, soluciones avaries i assegures un futur connectat. Ets el guardian electrònic del progrés.

Tècnic en Instal·lacions de Telecomunicacions
Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Et convertiràs en un expert en infraestructures tecnològiques. Des de l'obtenció de recursos fins a la instal·lació de sistemes de telecomunicacions i seguretat, seràs l'artífex de la connectivitat del futur. Prepara't per a formar part de la revolució digital i del confort domòtic. Les teves habilitats seran els fonaments del món interconnectat.

⬅ Altres cursos