⬅ Enrere

Com a Tècnic Superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, el teu rol és essencial en la connectivitat actual. Desenvolupes projectes, configuren xarxes i garanteixes una comunicació sense fronteres. Ets l'artífex del món digital.

El futur és sostenibilitat. Com a professional de les instal·lacions tèrmiques, domines l'art de controlar la temperatura i l'energia. Diagnostica, ajusta i manté. El teu treball no només crea comoditat, sinó que també preserva el planeta.

Aprengues a crear mobiliari amb elegància, des de prototips fins a projectes d'instal·lació. Dirigeixes produccions, gestionant aprovisionaments i assegurant una qualitat excepcional. Amb el nostre curs, el teu futur és una obra d'art en fusta.

La màquina que mou el futur. Com un Tècnic Superior en Automatització i Robòtica Industrial, la teva missió és clara: configurar, programar i controlar les màquines que canvien el món. Ets el cervell darrere de la revolució industrial, fent-ho tot més eficient i intel·ligent.

Tècnic Superior en Manteniment Electrònic
Cicle Formatiu de Grau Superior

El cor de la tecnologia. Com un Tècnic Superior en Manteniment Electrònic, tens el poder de fer funcionar el món digital. Configures circuits, soluciones avaries i assegures un futur connectat. Ets el guardian electrònic del progrés.

Tècnic Superior en Projectes d’Obra Civil
Cicle Formatiu de Grau Superior

La terra parla a través de les teves mans. Com a tècnic en construcció i ordenació del territori, tradueixes la naturalesa en plans i projectes, creant l'escenari per a un futur sostenible i ben dissenyat. La teva feina és fer realitat el paisatge dels somnis.

Tècnic Superior en Projectes d’Edificació
Cicle Formatiu de Grau Superior

Com a tècnic de projectes edificatius, dones vida als somnis de l'espai. Amb habilitat i tecnologia, tradueixes la creativitat en planificació concreta, creant entorns funcionals i sostenibles. La teva feina dóna forma al futur, convertint les idees en realitat tangible.

⬅ Altres cursos