⬅ Enrere

Aprèn a donar vida a mobiliari i instal·lacions úniques. Desenvolupa solucions constructives amb destresa, des del mecanitzat fins a l'acabat perfecte. A més, domina l'art de gestionar i promocionar la teva pròpia empresa o taller.

Tècnic en Manteniment Electromecànic
Cicle Formatiu de Grau Mitjà

El Tècnic de Manteniment Electromecànic és el motor de la maquinària que impulsa la nostra societat. Des de les tècniques de fabricació fins a l'automatització elèctrica i les línies automatitzades, aquests experts mantenen tot en moviment. Amb sòlides habilitats i perspicàcia empresarial, són la columna vertebral de la indústria moderna.

Els tècnics en instal·lacions frigorífiques i de climatització són els artífexs del confort modern. Des del disseny i muntatge de sistemes fins a la resolució de problemes i el manteniment, asseguren que visquem i treballem en entorns climatitzats de manera eficient i sostenible.

Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes
Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Explora la via ràpida al món digital. Des de la instal·lació de programari fins a la seguretat en xarxes, aquest camí formatiu et prepararà per a enfrontar els desafiaments tecnològics del segle XXI, i seràs la clau per a mantenir la tecnologia en funcionament. Inicia el teu viatge!

Aquesta formació et convertirà en un artífex de la connexió. Aprendràs a muntar i mantenir xarxes elèctriques, automatismes i sistemes de comunicació. La teva habilitat electrònica construirà el futur connectat.

Tècnic en Instal·lacions de Telecomunicacions
Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Et convertiràs en un expert en infraestructures tecnològiques. Des de l'obtenció de recursos fins a la instal·lació de sistemes de telecomunicacions i seguretat, seràs l'artífex de la connectivitat del futur. Prepara't per a formar part de la revolució digital i del confort domòtic. Les teves habilitats seran els fonaments del món interconnectat.

Com transformar espais en obres d'art. Aprendràs a crear interiors fascinants, des de techos sorprenents fins a revestiments únics. La teva habilitat en construcció i decoració farà realitat els somnis de les persones.

Tècnic en Construcció
Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Construir el futur amb les teves mans. Com un Tècnic en Construcció, dominaràs l'art d'edificar. Des de formar estructures de formigó fins a crear belles façanes. Les teves habilitats fan realitat els somnis arquitectònics.

⬅ Altres cursos